Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Coo ?

_-Snou-_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o lol, nexon dodał metodę darmowego zarabiania nx xD TokensAdds. Np. Wchodzisz na stronę plusa, wypełniasz ankietę i dostajesz 200nx. lol2

To Prawda ?

Jeżeli tak To Opiszcie to ... Jak to zrobić ;>

-__Q-Q__-.png

Bywalec
Opublikowano

OMG.

Teraz patrze i jest.

Nie wiem czy działa, ale przetestuje dziś i powiem czy jest spoko

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Tak, teraz dodali tą opcję. Nie testowałem jeszcze czy działa lecz jak ją dodali to pewnie działa. Pewnie będzie to tak jak na amerykańskim ca czyli po 100 nx za jedną ankiete.

Bywalec
Opublikowano

No ja tu widzę oferty po 1tyś nx.

Z tym że niektóre wymagają wysyłanie sms.

A jak się wyśle to pobierze kasę z telefonu.

Ale są też darmowe po 500nx

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

To wejdź w płatność DLA POLSKI i wybierz OFFER PAYMENT to zobaczysz

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Ahh .. Nie rozumiem tego !

Jaką ankietę -.-

Wytłumacz mi ktoś to na gg 44595221

Eh... Klikając w jakąś reklamę przenosi Cię do strony na której musisz się zarejestrować i zrobić ankietę. Po wykonaniu tych dwóch czynności dostajesz taką liczbę nx jaka była napisana przy reklamie. Każdą reklame możesz wykonać tylko raz.

Opublikowano

Większość ofert jest z dupy... bo nawet te darmowe nie są nie które darmowe (lol) ale zawsze te 1k nx zarobi się na gp extreme czy kluczyki czarne :)

674071459604241683421.gif

Bywalec
Opublikowano

Nie moge tutaj bo mam zlagowany net.

Jak wrócę w piątek to sprawdzę i opiszę na moim YouTube

Więc jak ktoś zainteresowany to link w opisie moim

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Bywalec
Opublikowano

No tak działa, jak będe w domu to obczaje i dam znać.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

To powinno od razu przychodzić bez czekania ;) Może też tam pisać w ciągu jakiego czasu dostaniesz NX.

Pisze że, w przeciągu doby dostanie się nx za wypełnianie ankiet.

Opublikowano

@UP

Pozmieniam proxy i bedzie. Mam juz 1,100 nx (mam nadzieje ze jutro to wejdzie) ;p Powoli uzbieram ;)

Zachecam wszytkich do wypelniania oplaca sie tylko jak sie reklamy skoncza to trzeba zmieniac proxy ale warto ;p

Opublikowano

No nie wiem czy tak warto..no chyba, że zrobi się temat i będą tam na świeżo wrzucane działające oferty.

Na naszym proxy pierwsza działająca, bez potrzeby zgłaszania problemu by zostały przyznane nx'y:

Pierwszy polski legalny serwis muzyczny! - 70nx cash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...